Wilt u graag reclame laten plaatsen op uw auto? Dan gaat u voor het ontwerp en de realisatie van uw autobelettering naar Anthonis publiciteit & signalisatie. Ontdek snel hoe wij te werk gaan voor uw reclamemateriaal en bel voor de mogelijkheden.

Waarom wilt u reclame op uw auto?

Autobelettering is een goede manier om meer naamsbekendheid te krijgen in uw regio. Wij verzorgen uw ontwerpen, uitgevoerd volgens uw wensen en brengen deze aan op uw voertuig. U kan bij ons terecht voor enkel uw bedrijfslogo en contactgegevens tot het volledig wrappen van uw bedrijfswagen. Bij een full wrap pakken wij uw auto volledig in. Foto’s en afbeeldingen behoren ook tot de mogelijkheden. Daarbij werken we altijd met de beste kwaliteit aan materialen voor de reclame op uw auto, zodat u echt met uw bedrijfsvoertuig kunt pronken.

Snelle en vakkundige realisatie van uw project

Wij realiseren uw autobelettering in zowel kleine als grote oplages. Wilt u graag het hele wagenpark van uw bedrijf upgraden? Dat is geen enkel probleem! Doordat we beschikken over een eigen machinepark, voeren we alle werkzaamheden zelf uit. Hierdoor kunnen we u een leveringstijd van vijf werkdagen garanderen. Wilt u graag dat een professional de reclame op uw auto aanbrengt? Geen zorgen, we komen graag bij u langs voor een vakkundige plaatsing van uw autobelettering.

Bel voor uw wensen

Wilt u een specialist in reclamewerker inschakelen voor de reclame op uw auto, een gevelsticker of neonreclame? Dan bespreken we graag uw wensen als u belt naar naar +32 (0)468 20 75 44.