Home » Reclamepaneel te Antwerpen

Wilt u graag een reclamepaneel laten vervaardigen in de buurt van Antwerpen? Dan laat u dit over aan de specialisten van Anthonis publiciteit & signalisatie. Wij zorgen er altijd voor dat u een reclamebord ontvangt dat aan al uw wensen voldoet en wordt afgeleverd binnen de afgesproken termijn.

Laat een ontwerp maken voor uw reclamepaneel door ons bedrijf te Antwerpen

Voor een reclamebord zijn diverse uitvoeringen mogelijk, gaande van teksten, foto’s en andere afbeeldingen. Daarbij is het mogelijk om uw reclamepaneel te laten drukken in Antwerpen op eender welke materialen, gaande van hout, kunststof, ijzer en aluminium. Uw eigen ontwerp of door onze mensen gemaakte ontwerpen worden voor u met vakmanschap uitgevoerd. We vervaardigen uw reclamebord in ons eigen machinepark. Daardoor kunnen we makkelijk schakelen om lastminute aanpassingen uit te voeren. De levertermijn van uw reclamepaneel in de omgeving van Antwerpen is altijd binnen de vijf werkdagen. Voor kleinere projecten en oplages is een realisatie binnen dezelfde werkdag ook mogelijk.

Een reclameatelier voor al uw reclameproducten

Een reclamepaneel biedt uw bedrijf in de omgeving van Antwerpen heel wat voordelen. Het is een doeltreffende manier om uw bedrijf bekend te maken bij een groot publiek. Een goed ontworpen reclamebord trekt de aandacht van voorbijgangers. Daarbij is een reclamepaneel perfect combineerbaar met andere reclameplatformen. Denk hierbij aan reclamezuilen, stickers of andere vormen van buitenreclame. Ook voor deze producten kunt u bij ons terecht.

Bel voor uw producten op maat

Wilt u graag dat wij u helpen bij het realiseren van een reclamebord voor uw bedrijf? Dan bespreken we graag al uw wensen als u belt naar +32 (0)468 20 75 44. Dan gaan we aan de slag met uw ideeën om een kwaliteitsvol product te realiseren.

  Contact

  Dirk Anthonis
  Tel.: +32 (0)468/20.75.44
  Dirk@anthonis-publiciteit.be

  Dirk Ongenae
  Tel.: +32 (0)496/74.98.75
  D.ongenae@anthonis-publiciteit.be

  E-mail: Info@anthonis-publiciteit.be

  BTW: BE0475 974 446