Reclamevlaggen, zoals een beachflag of baniervlag, zijn zeer geschikt om reclame te maken op het terrein van uw bedrijf in de nabijheid van Antwerpen. Het maken van deze beachflaggen of banieren heeft voor Anthonis publiciteit & signalisatie geen geheimen meer. Wij kunnen het ontwerp voor u maken en, indien gewenst, komen wij de masten monteren op locatie. Onze beachflaggen en baniervlaggen uit Antwerpen zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen goed tegen alle weersomstandigheden.

Zet uw bedrijf in of rondom Antwerpen onder de aandacht met een beachflag of baniervlag op maat

Reclamevlaggen zijn echte blikvangers. U plaatst ze voor uw bedrijf of neemt ze mee op evenementen. De baniervlag of beachflag laat u bedrukken door ons te Antwerpen met tekst en of beelden. Hiervoor is het mogelijk om onze ontwerpers in te schakelen of zelf een ontwerp te maken. Doordat we beschikken over een eigen machinepark, is het mogelijk om uw reclamevlaggen te laten vervaardigen in de afmetingen die uw wenst. Wanneer u bij ons reclamevlagen laat produceren, bent u verzekerd van een grote flexibiliteit.

Wat is het verschil tussen een baniervlag en een beachflag?

Een baniervlag, ook wel hoogformaatvlag genoemd, is een langwerpige, verticale vlag die bevestigd is aan een mast. Terwijl een beachflag kleiner is, een gebogen vorm heeft en geplaatst is op een staander. Hierdoor is een beachflag ideaal om mee te nemen op evenementen. Een baniervlag is dan weer een ideale oplossing voor een permanent resultaat.

Voor zowel kleine als grote oplages

Als specialist in reclamewerk realiseren we uw reclamevlaggen in kleine of grote oplages. Of u nu maar één beachflag wilt of er twintig wilt, bij ons bent u aan het juiste adres voor de realisatie van uw reclameproject. We maken uw baniervlaggen te Antwerpen binnen een levertermijn van vijf werkdagen. Voor kleine projecten en oplages kan het zelfs binnen werkdag als het nodig is.

Vraag naar onze dienstverlening

Wilt u een kwaliteitsvolle beachflag laten maken voor uw bedrijf? Anthonis publiciteit & signalisatie is uw specialist in het realiseren van reclamevlaggen en ander promotiemateriaal, zoals autobelettering en spandoeken. Wilt u graag een baniervlag plaatsen om passanten de aandacht te laten vestigen op uw bedrijf vlak bij Antwerpen? Bel dan snel naar +32 (0)468 20 75 44 om de mogelijkheden te bespreken.