Anthonis Advertising bvba, uw partner voor alle soorten visuele reclame, werd opgericht door Dirk Anthonis. Van jongs af aan was Dirk al betrokken in de branche dankzij zijn vader Jos Anthonis, wie hij dan ook op latere leeftijd opvolgde. Door het invoeren van nieuwe toepassingen, computers en hedendaagse materialen breidde Dirk de onderneming van zijn vader uit tot een volwaardig reclame-atelier.

Jarenlang was hij het leidinggevende figuur in het atelier tot enkele nieuwe vennoten met een andere visie betrokken werden in de onderneming. Dirk Anthonis besloot dit hoofdstuk af te ronden en samen met zijn zoon Tom Anthonis zijn eigen weg in te slaan. Zo ontstond Anthonis Advertising, vandaag gekend als Anthonis Publiciteit & Signalisatie. Dirk’s know-how en 40 jaar ervaring gebundeld met het jeugdig enthousiasme van zijn zoon maken de ideale combinatie. Dirk Ongenae vult het team perfect aan als mede-verantwoordelijke voor het klantenbeheer en het leveren en plaatsen van alle items.

Op onze site kan u de verschillende skills terugvinden waarin we gespecialiseerd zijn. Laat ons gerust vrijblijvend een bericht als u met vragen zit of graag een afspraak wilt vastleggen. Wij komen met alle plezier tot bij u om samen te bespreken wat er allemaal mogelijk is.