Spandoek drukken en ontwerpen te Antwerpen

Wilt u graag een spandoek laten ontwerpen en drukken om reclame te maken voor uw bedrijf in de omgeving van Antwerpen? Om originele spandoeken te laten maken, vertrouwt u op de dienstverlening van Anthonis Publiciteit & Signalisatie. Wij zijn een bedrijf in Schoten met een jarenlange expertise in het realiseren van reclamemateriaal voor diverse bedrijven. Heeft u een leuk idee voor het ontwerpen en drukken van uw spandoek? Wij helpen u graag met de realisatie van uw ideale reclamespandoek.

Laat een spandoek drukken om reclame te maken voor uw bedrijf

Als specialist in buitenreclame hebben wij alles in huis om uw reclamespandoek te realiseren. Daarbij is de eerste stap het ontwerpen van uw spandoek. Heeft u al een ontwerp? Dan gaan we meteen aan de slag met de realisatie. U kunt ook onze grafische designers inschakelen om het spandoek volgens uw huisstijl te ontwerpen. Op die manier heeft u een reclamebanner die opvalt bij passanten én past bij uw bedrijf.

Kies uit diverse maten en afmetingen

Vooraleer we aan de slag gaan met het drukken van uw spandoek, is het belangrijk om het formaat te bepalen. Onze werfdoeken of spandoeken kunt u laten maken in alle maten en afmetingen, zowel in volle bach als geperforeerd (30%). Spandoeken laten bedrukken kan zowel met typografie als met foto’s. U heeft verschillende mogelijkheden bij ons voor de afwerking van de reclamespandoeken. Wilt u dat de kanten van uw reclamespandoek omgezoomd en versterkt worden, dat er ringen rondom geplaatst worden of een andere uitvoering volgens uw wens? Wij bekijken graag de mogelijkheden met u, zodat we de spandoeken volledig naar uw wens kunnen laten maken.

Geniet van snelle levertijden

Al uw reclamewerken, zoals een spandoek of stickers, ontwerpen en drukken we zelf in ons moderne machinepark. Doordat we alles zelf in huis doen, kunnen we u een korte levertijd garanderen. Zo kunt u uw spandoeken binnen de vijf werkdagen laten maken. Wilt u graag dat wij uw reclamespandoek op locatie komen bevestigen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Bel voor meer informatie over onze reclamespandoeken

Wilt u spandoeken laten maken als reclame voor uw bedrijf? We bespreken graag de mogelijkheden met u als u belt naar +32 (0)468 20 75 44. Nadat u uw wensen heeft doorgegeven, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met het ontwerpen en drukken van uw ideale spandoek, zodat u op een optimale manier reclame kunt maken. Lees alvast meer over ons online.

Spandoeken 2

Spandoeken

Spandoeken 4

Spandoeken

Spandoeken 5

Spandoeken

Spandoeken 6

Spandoeken

item nieuw 1

Spandoeken

Nieuw 24

Spandoeken

nieuw 22

Spandoeken

new 20

Spandoeken