Wilt u graag een spandoek laten ontwerpen en drukken om reclame te maken voor uw bedrijf in de omgeving van Antwerpen? Dan vertrouwt u op de dienstverlening van Anthonis publiciteit & signalisatie. Wij zijn een bedrijf in Schelle met een jarenlange expertise in het realiseren van reclamemateriaal voor diverse bedrijven. Heeft u een leuk idee voor het ontwerpen en drukken van uw spandoek? Neem dan snel contact met ons op.

Laat spandoeken ontwerpen om reclame te maken voor uw bedrijf in omgeving Antwerpen

We hebben alles in huis om uw reclame spandoek te realiseren. Daarbij is de eerste stap het ontwerpen van uw spandoek. Heeft u al een ontwerp? Dan gaan we meteen aan de slag met de realisatie. Daarnaast kunt u onze grafische designers inschakelen om het spandoek volgens uw huisstijl te ontwerpen. Op die manier heeft u een reclamezeil dat opvalt bij passanten én past bij uw bedrijf.

Kies uit diverse maten en afmetingen

Vooraleer we aan de slag gaan met het drukken van uw spandoek, is het belangrijk om het formaat te bepalen. Onze werfzeilen of spandoeken, gemaakt uit pvc zijn verkrijgbaar in alle maten en afmetingen, zowel in volle bach als geperforeerd (30%). Spandoeken laten bedrukken kan zowel met typografie als met foto’s. U hebt verschillende mogelijkheden bij ons te Antwerpen voor de afwerking van de reclame spandoeken. De kanten omgezoomd en versterkt, ringen rondom geplaatst of een andere uitvoering volgens uw wens. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u!

Geniet van snelle levertijden

Al uw reclamewerken, zoals een spandoek, bestickering en autobelettering, ontwerpen en drukken we zelf in ons bedrijf nabij Antwerpen. Hiervoor beschikken we over een modern machinepark. Doordat we alles zelf in huis doen, kunnen we u een korte levertijd garanderen. Zo is uw spandoek binnen de vijf werkdagen klaar. Wilt u graag dat wij uw reclame spandoek op locatie komen bevestigen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Bel voor meer informatie

Wilt u een spandoek laten ontwerpen en drukken om reclame te maken voor uw bedrijf nabij Antwerpen? We bespreken graag de mogelijkheden met u als u belt naar +32 (0)468 20 75 44.

item nieuw 1

Spandoeken

Nieuw 24

Spandoeken

nieuw 22

Spandoeken

new 20

Spandoeken