Beachflag of baniervlag te Antwerpen

Een beachflag of baniervlag is een uitstekend middel om reclame te maken voor uw bedrijf. Bij Anthonis Publiciteit & Signalisatie uit Schoten, regio Antwerpen, kunt u zulke reclamevlaggen laten maken volledig volgens uw wensen. Niet alleen maken wij het ontwerp voor u, maar indien gewenst komen wij de masten ook monteren op locatie. Onze reclamevlaggen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen goed tegen alle weersomstandigheden.

Zet een beachflag of baniervlag op maat in om reclame te maken

Reclamevlaggen zijn echte blikvangers. U plaatst ze voor uw bedrijf of neemt ze mee naar evenementen. De baniervlag of beachflag laat u door onze specialisten bedrukken met tekst of beelden, waardoor u reclame maakt op een manier die bij u past. Het is mogelijk om het ontwerp over te laten aan onze specialisten of om zelf een ontwerp te maken voor uw reclamevlaggen. Doordat we beschikken over een eigen machinepark, kunt u reclamevlaggen laten maken in de afmetingen die u wenst. Wanneer u bij ons aanklopt voor reclamebanners, bent u verzekerd van een grote flexibiliteit. Er zijn dus vele redenen om uw baniervlag of andere reclamevlaggen te laten maken door ons.

Wat is het verschil tussen een baniervlag en een beachflag?

Een baniervlag, ook wel hoogformaatvlag genoemd, is een langwerpige, verticale vlag die bevestigd is aan een mast, bijvoorbeeld voor uw bedrijfspand. Een beachflag daarentegen is kleiner, heeft een gebogen vorm en wordt op een staander geplaatst, zodat uw reclame goed opvalt. Hierdoor is een beachflag ideaal om mee te nemen naar evenementen, waar een groot publiek aanwezig is voor uw reclame. Een baniervlag is dan weer een ideale oplossing voor goede reclame aan uw bedrijf zelf. Als u uw bedrijf optimaal wilt promoten, is het ook mogelijk om beide soorten reclamevlaggen bij ons te laten maken. Dit kan in combinatie met andere vormen van reclame, zoals onze textielframes.

Zowel kleine als grote oplages

Bij ons als specialist in buitenreclame kunt u reclamevlaggen laten maken in kleine of grote oplages. Of u nu maar één beachflag wilt of twintig, bij ons bent u aan het juiste adres voor de realisatie van uw reclame. We maken uw beachflags en baniervlaggen binnen een levertermijn van vijf werkdagen. Voor kleine projecten en oplages kan het zelfs binnen een werkdag als het nodig is.

Vraag naar onze dienstverlening

Wilt u een beachflag, een baniervlag of andere reclamevlaggen laten maken voor uw bedrijf, zodat u op een goede manier reclame kunt maken? Anthonis Publiciteit & Signalisatie uit Schoten is uw specialist in het maken van reclamevlaggen en ander promotiemateriaal, zoals spandoeken. Bel dus snel naar +32 (0)468 20 75 44 om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook zeker onze referenties om een idee te krijgen van ons werk.

vlaggen banieren 2

Vlaggen & banieren

vlaggen banieren 3

Vlaggen & banieren

vlaggen banieren 4

Vlaggen & banieren

vlaggen banieren 5

Vlaggen & banieren

Portfolio item 38

Vlaggen & banieren

Portfolio item 37

Vlaggen & banieren

Portfolio item 36

Vlaggen & banieren

vlaggen banieren

Vlaggen & banieren