Reclamevlaggen, zoals een beachflag of baniervlag, zijn zeer geschikt om reclame te maken op het terrein van uw bedrijf, en om de reclame te laten opvallen. Het laten maken van deze reclamevlaggen of banieren doet u bij Anthonis publiciteit & signalisatie, want dit heeft voor ons geen geheimen meer. Wij kunnen het ontwerp voor u maken en, indien gewenst, komen wij de masten monteren op locatie. Onze beachvlaggen en baniervlaggen uit Antwerpen zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen goed tegen alle weersomstandigheden.

Zet een beachflag of baniervlag op maat in om reclame te maken

Reclamevlaggen zijn echte blikvangers. U plaatst ze voor uw bedrijf of neemt ze mee op evenementen. De baniervlag of beachflag laat u door ons bedrijf in de buurt van Antwerpen bedrukken met tekst of beelden, waardoor u reclame maakt op een manier die bij u past. Hiervoor is het mogelijk om onze ontwerpers in te schakelen of zelf een ontwerp te maken. Doordat we beschikken over een eigen machinepark, is het mogelijk om uw reclamevlaggen te laten maken in de afmetingen die u wenst. Wanneer u bij ons reclamevlagen laat produceren, bent u verzekerd van een grote flexibiliteit. Een goede reden om een baniervlag of andere reclamevlaggen te laten maken door ons bedrijf in Schoten, provincie Antwerpen

Wat is het verschil tussen een baniervlag en een beachflag bij het maken van reclame?

Een baniervlag, ook wel hoogformaatvlag genoemd, is een langwerpige, verticale vlag die bevestigd is aan een mast, bijvoorbeeld voor uw bedrijfspand in Antwerpen. Een beachflag daarentegen is kleiner, heeft een gebogen vorm en wordt op een staander geplaatst, zodat uw reclame goed opvalt. Hierdoor is een beachflag ideaal om mee te nemen op evenementen, waar het publiek voor uw reclame groot is. Een baniervlag is dan weer een ideale oplossing voor goede reclame van uw bedrijf in Antwerpen.

Voor zowel kleine als grote oplages

Als specialist in reclamewerk realiseren we uw reclamevlaggen in kleine of grote oplages. Of u nu maar één beachflag wilt of twintig, bij ons bent u aan het juiste adres voor de realisatie van uw uiting van reclame. We maken uw baniervlaggen te Antwerpen binnen een levertermijn van vijf werkdagen. Voor kleine projecten en oplages kan het zelfs binnen een werkdag als het nodig is.

Vraag naar onze dienstverlening

Wilt u een kwaliteitsvolle beachflag laten maken voor uw bedrijf, zodat u op een goede manier reclame kunt maken? Anthonis publiciteit & signalisatie uit Schoten is uw specialist in het maken van reclamevlaggen en ander promotiemateriaal, zoals autobelettering en spandoeken, die u ook door ons kunt laten maken. Wilt u graag een baniervlag plaatsen om passanten de aandacht te laten vestigen op uw bedrijf vlak bij Antwerpen? Bel dan snel naar +32 (0)468 20 75 44 om de mogelijkheden te bespreken.

Portfolio item 38

Vlaggen & banieren

Portfolio item 37

Vlaggen & banieren

Portfolio item 36

Vlaggen & banieren

vlaggen banieren

Vlaggen & banieren